Den lokale den 11 juni 2019 kl 19.00

Mogens Troelsen fra Nørup i Radio Ådalen på tirsdag den 11. juni kl. 19.00 i udsendelsen ”Den lokale”.

Mogens Krintel har inviteret den lokale Mogens Troelsen fra Nørup i studiet på Radio Ådalen, så han kan fortælle noget (meget) om Sir Cliff Richard, der kommer til Gram den 21. juni for at spille og synge.

Mogens er nok en af Danmarks største Cliff-fan, og han har ALT, HVAD DER ER UDGIVET med Cliff Richard i sit private pladearkiv.

Mogens Troelsen er en fantastisk fortæller, og i udsendelsen når vi ud i alle kroge af Cliffs liv, ligesom Mogens fortæller om nogle af de mange møder, han har haft med Cliff Richard.

Mogens Troelsen er også rigtig god ven med Jørgen de Mylius. Dette venskab startede tilbage i tiden, hvor Mogens deltog i en musikquiz om Cliff Richard.

Hvis du vil vide alt om Cliff Richard og i øvrigt høre Mogens fortælle en spændende historie, skal du lytte til udsendelsen ”Den lokale” på tirsdag den 11. juni kl. 19 i Radio Ådalen.

Hvis du ikke har mulighed for at lytte på tirsdag aften kan du nå det endnu, for vi genudsender udsendelsen på lørdag den 15. juni kl. 14.00 – 15.00 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, du kan lytte på nettet – luk op, for Radio Ådalens hjemmeside www.radioaadalen.dk og find ”netradio-fanen”. Så er du straks med på en lytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *