Leo Bjørnskov fra Det grå Guld – Sydthy har besøgt Radio Ådalen

Leo Bjørnskov fra Det grå Guld – Sydthy har besøgt Radio Ådalen for bl.a. at fortælle om orkestrets nye cd – den 5. i rækken – ”Lykkestjernen”.

Det grå Guld er et 11-mands orkester, der nu har eksisteret i omkring 20 år. Leo er en af de mange, der har været med i alle årene, og han har således været med i indspilningen af alle cd-erne.

Orkestret har et bredt repertoire, og spiller på plejehjem og i ældre- og kirkecentre til hyggelige syng- sammen- aftener, men de har også gjort sig til baller i forsamlingshuse og haller.

Leo Bjørnskov fortæller levende om tiden i orkestret og om det sociale liv, der råder i orkestret. F.eks. kommer Leo ind på, at et af optagelseskriterierne for musikerne i orkestret er, at deres hustruer er i stand til at indgå i det fællesskab, der er mellem orkestrets medlemmers hustruer. Og når der her er noteret hustruer er det helt korrekt, for der er ingen kvindelige musiker med i orkestret. – Leo siger på et tidspunkt i udsendelsen – dog med et glimt i øjet – ”og der er en dejlig ro i orkestret”.

Også det berømte Thy Harmonikatræf i Ydby runder Leo Bjørnskov.

Lyt til Radio Ådalens udsendelse på lørdag den 7. marts kl. 14 ”Mellem 14 og 15”, hvor studieværten Mogens Krintel leder slagets gang.

Gå evt. på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”netradio”, så er du straks med på en lytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *