Mød ”Multimanden” Søren Riis fra Vejle i Radio Ådalen på lørdag den 12. juni kl. 14.00.

Kirsten Mejborn har haft Søren Riis i studiet, hvor han fik lejlighed til at fortælle om sit rige og spændende liv. Der er næsten ikke det, Søren Riis ikke har rørt ved inden for underholdning og restaurationslivet. Han har haft restauranter på Bakken i København, han har været (og er) restauratør i Skyttehuset i Vejle og på Lindved Sognegård samt haft forpagtningen af Bredehus i Bredsten.  Og samtidig farter han land og rige rundt for at spille til fester og for at akkompagnere en lang række af Danmarks bedste sangere og kunstnere – og så er Søren en gudsbenådet fortæller, hvilket han giver os alle eksempler på nu på lørdag den 12. juni kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”

Gør dig selv en tjeneste og lyt med når Søren Riis løfter sløret for både noder og unoder og glæd dig til en time hvor humør og humor er i fokus.

Lyt til programmet ”Mellem 14 og 15” på lørdag i Radio Ådalen, Ødsted – enten på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk eller lyt på FM-båndet 105,6 eller 106,1 MHz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *