Marts Midnat besøger Radio Ådalen på lørdag

MartsMidnat – eller Lærke Simoni besøger Radio Ådalen på lørdag den 10. september klokken 14.00 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”,

Den unge musiker, Lærke Simoni fra Vejen/Esbjerg, lægger sin vej forbi Mogens Krintel på radioen på lørdag. Lærke kalder sig Martsmidnat, og hvorfor lige det ord blev hendes kunstnernavn fortæller hun om i udsendelsen. Lærke har netop udgivet 4 sange, og hun skriver selv om dem i en pressemeddelelse:

Med tekster skrevet i takt med livets gang, og med hovedet solidt plantet i skyerne, tager MartsMidnat dig med på sin musikalske drømmerejse. Rejsen varer nærmere bestemt omtrent 17 minutter, og inddeles i 4 sange, fra trøstende ballader til udskældende rockbaskere. Lytteren opfordres til at være til stede i nuet, mærke energien og lade sig rive med strømmen af følsom og nærværende sangskrivning. Fælles for alle sangene på EP’en er, at de er skrevet ud fra et princip om at tage sig selv og sine følelser alvorligt. 

Bag projektet og kunstnernavnet står Lærke Simoni, som selv har komponeret, skrevet og produceret de 4 sange.

Lyt til ”Mellem 14 og 15” på lørdag klokken 14.00 i Radio Ådalen og husk, at du kan lytte til radioen på nettet – klik ind på www.radioaadalen.dk og find fanen ”netradio”.

Skriv et svar

Your email address will not be published.