Mellem 14 og 15 den 16-2-2019

På lørdag den 16. februar 2019 er Guitar-Finn i Radio Ådalen, Ødsted i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Guitar-Finn har besøgt Radio Ådalen og Mogens Krintel har optaget og redigeret en time med ham.

Guitar-Finn, der bor i Sydvestjylland, syd for Ribe, har været professionel musiker i mange år, og hans hovedområde er i dag at levere musik til enhver lejlighed i hele Syd- og Sønderjylland. Guitar-Finn har et bredt repertoire, der spænder lige fra det tyndeste og fineste evergreenmusik til den mere hårde rock.

Guitar-Finn har udgivet en lang række cd-er med kopimusik, og i udsendelsen kommer vi til at høre eksempler fra alle hans cd-er. 

Guitar-Finn virker også som studiemusiker hos bl.a. Dolphin musik i Holsted, og lidt interessant kan det nok være for vore lyttere i området af Egtved, Ødsted og Jerlev, at han har medvirket på flere af Anny Fyhns indspilning – og her under sit borgerlige navn Finn Jacobsen.

Der venter os alle en spændende time på lørdag den 16. februar kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15” i Radio Ådalen, Ødsted.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag – og husk, at du kan gøre det via nettet – gå ind på radioens hjemmeside www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio” og klik – så er du med på en lytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *