Mellem 14 og 15 den 23-2-19


”Mellem 14 og 15” på lørdag den 23. februar klokken 14.00

Mogens Krintel har haft journalist ved Jyske Vestkysten i Vejen Astrid J. Vestergaard i studiet i Ødsted.

Astrid Vestergaard fik i sin tid sin journalistuddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i Århus, og har gennem en årrække boet i Herningområdet, og arbejdet som skrivende journalist for aviserne i området (bl.a. Herning Folkeblad og ugeaviserne i området).

Astrid Vestergaard blev i 2007 ansat som journalist på Videbæk Bogtrykkeri, og begyndte da at skrive sine klummer. Tanker hun gjorde sig om livet, fortællinger om sin hverdag med mand og børn i hjemmet i Skarrild. En ugentlig klumme blev leveret til de 3 ugeaviser Videbæk/Spjald avis, Ugeposten og Lokalposten, og klummerne blev læst med stor interesse af ugebladenes læsere. Så populære blev de, at Astrid Vestergaard udgav klummerne i bogform i 2011, så nu kan alle få fornøjelse af at læse klummerne. Radio Ådalens lyttere kan glæde sig til, at der hver anden tirsdag eftermiddag, når Mogens Krintel er i studiet, vil blive læst en klumme op.

Som 41-årig fik Astrid Vestergaard konstateret brystkræft, og hun har haft et voldsomt sygdomsforløb, med ikke mindre end 4 kræftsygdomme, og hun er i dag, efter lægernes udsagn, uhelbredelig syg af kræft, men hun har en utroligt livsglæde og et livsmod ud over det sædvanlige.  Astrid Vestergaard er en fantastisk fortæller og er et dejligt positivt mennesker, som Radio Ådalens lyttere kan komme til at stifte bekendtskab med i en meget, meget spændende udsendelse på lørdag kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, du kan lytte til Radio Ådalen på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio”.

Mellem 14 og 15 den 16-2-2019

På lørdag den 16. februar 2019 er Guitar-Finn i Radio Ådalen, Ødsted i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Guitar-Finn har besøgt Radio Ådalen og Mogens Krintel har optaget og redigeret en time med ham.

Guitar-Finn, der bor i Sydvestjylland, syd for Ribe, har været professionel musiker i mange år, og hans hovedområde er i dag at levere musik til enhver lejlighed i hele Syd- og Sønderjylland. Guitar-Finn har et bredt repertoire, der spænder lige fra det tyndeste og fineste evergreenmusik til den mere hårde rock.

Guitar-Finn har udgivet en lang række cd-er med kopimusik, og i udsendelsen kommer vi til at høre eksempler fra alle hans cd-er. 

Guitar-Finn virker også som studiemusiker hos bl.a. Dolphin musik i Holsted, og lidt interessant kan det nok være for vore lyttere i området af Egtved, Ødsted og Jerlev, at han har medvirket på flere af Anny Fyhns indspilning – og her under sit borgerlige navn Finn Jacobsen.

Der venter os alle en spændende time på lørdag den 16. februar kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15” i Radio Ådalen, Ødsted.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag – og husk, at du kan gøre det via nettet – gå ind på radioens hjemmeside www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio” og klik – så er du med på en lytter.

Mellem 14 og 15 lørdag den 9-2-18

”Mellem 14 og 15” på lørdag den 9. februar kl. 14 i Radio Ådalen, Ødsted.

Mogens Krintel har inviteret kunstmaleren Linda Jessen fra Vejen i studiet.

Linda kom på børnehjemmet Brejdablik i Vejen som 4-årig i 1949 – i øvrigt som en af 6 søskende, der alle blev anbragt på Brejdablik. Linda fortæller kort om sin tid på børnehjemmet, hvor hun, efter eget udsagn, havde det rigtig godt.  Linda kom i lære som frisør, men en kraftig leddegigtsygdom tvang hende fra arbejdsmarkedet over i en førtidspensionisttilværelse. Linda gav imidlertid ikke op, for hun ville arbejde og klare sig selv, og i en længere periode arbejdede hun som pædagogmedhjælper, på nedsat tid, i forskellige børnehaver i Vejen-området.

Linda har altid interesseret sig for at tegne og male, og har måske altid haft en drøm om at kunne leve af at tegne og male, og en dag tog hun en fast beslutning om at droppe pædagogarbejdet og hellige sig malerkunsten.

Alt dette og meget mere fortæller Linda om i udsendelsen på lørdag kl. 14.

Husk, du kan lytte til Radio Ådalen på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk   og find fanen ”Netradio” – så er du straks med på en lytter.

Fredagsdansk 1-2-2019 kl.19.00

Dario Campeotto udsender cd’en Her og Nu i forbindelse med sit 60 års Jubilæum og sin 80 års fødselsdag den 1 februar 2019. Samtidig har Johan Isbrand interviewet Dario. Interviewet varer 35 min og kan høres i Fredagsdansk i aften den 1 februar mellem 19 og 20.

”Mellem 14 og 15” på lørdag den 19. januar 2019 kl. 14.00

Naja Storebjerg bor i dag i Jelling, og er leder af Jelling Sang- og Musikakademi.

Mogens Krintel fra Radio Ådalen, har netop haft Naja i studiet for en snak om den nye CD, som hun udgav i november 2018. CD-en har titlen ”Closing Time”, og mange af sangenes tekster kredser omkring emnet sorg og det, der kan gøre ondt.  Naja spørger: ”Kan man skrive og synge sange om sorg, mørke og afsagn og samtidig fortælle, at man er glad og elsker livet?  Ja, det kan man godt, når sigtet er at hjælpe sig selv og andre i sorgen med sange, som er der til minde om og en hyldest til dem og dét, der var, og alt det smukke ved netop minderne.”

Spændende tanker, som Naja fortæller mere om i udsendelsen, hvor man også kommer ind på Naja liv som musiker og sanger, og ikke mindst om Jelling Sang- og Musikakademi.

Lyt med på lørdag den 19. januar kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15” i Radio Ådalen, Ødsted.

Husk, du kan også lytte til Radio Ådalen på nettet – kig på hjemmesiden www.radioaadalen.dk   og find siden Netradio.

Mellem 14 og 15 på lørdag den 12 januar

På lørdag den 12. januar 2019 er Lars Marco i Radio Ådalen, Ødsted i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.
 
Lars Marco har besøgt Radio Ådalen og Mogens Krintel har optaget og redigeret en time med ham.
Lars Marco har været professionel musiker stort set siden din barndom, ja, faktisk var han ikke mere end 7 år, da han tog ud for at spille sammen med sin far.  Allerede som 12 årige havde han sit eget 4 mands orkester som han tog rundt med. I dag spiller han mange jobs om året og driver i hverdagen pladeselskabet MARCO SOUND og MARCO STUDIO. Her produceres og udgives CD’er med bl. a. Tina Siel – De Gyldne Løver – Bjarne Lisby Steve Cameron – Lars Marco – Marco Trio  Madam Blå – De Glade Gårdsangere m.fl.
Lars Marco har, gennem årene, udgivet et hav af cd-er, og alt dette og meget mere fortæller han om i udsendelsen, der altså bliver sendt på lørdag den 12. januar kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.
Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag – og husk, at du kan gøre det via nettet – gå ind på radioens hjemmeside www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio” og klik – så er du med på en lytter.

Velkommen til vores hjemmeside

Radioens programflade spænder bredt, og Radio Ådalen henvender sig primært til den modne lytter. Helt i overensstemmelse med intentionerne for lokalradioen bringer Radio Ådalen mange udsendelser med lokalbefolkningen og fra det lokale samfund.Når der er gæster i studiet er det ofte folk med tilknytning til sendeområdet, der medvirker, men sangere og musikere fra hele landet besøger radioen for at fortælle om deres arbejde og for at præsentere deres nye cd’ere. Der er faste programmer med populær musik for målgruppen.
“Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” er specielle derved, at det langt hen ad vejen er lytternes egne programmer.

Sendetider
Man-Tors: 16:00 – 20:00
Fredag: 16:00 – 24:00
Lørdag: 08:00 – 24:00

Telefon til studiet
75 86 58 55 (når der sendes)