Fællesskabskoordinator i Vejle kommune Helen From i Radio Ådalen på lørdag.

På lørdag den 19. september har Mogens Krintel Helen From fra Ødsted i studiet. Helen er ansat i Vejle kommune som den ene af tre Fællesskabskoordinatorer i Aktiv 60+.

AktivSammen60+ er et tværgående projekt, der er tilknyttet Sundheds- og Forebyggelsesafdelingen i Vejle Kommune.AktivSammen60+ er en guide til dig over 60 år, som ønsker at lave aktiviteter med fokus på trivsel og fællesskab.

Vejle vil livet for alle borgere i alle aldre. Målet med AktivSammen60+ er at skabe rammerne for, at vi kan være sammen med andre og indgå i meningsfulde relationer og fællesskaber i Vejle Kommune.

AktivSammen60+ tilbyder…
En oversigt over aktiviteter og fællesskaber i lokalområder i Vejle Kommune
Det kan være alt fra badminton, syning og kor til stavgang, bogklub, seniorklubber og petanque. Mulighederne er mange.


Et udstillingsvindue for foreninger, klubber m.fl.
Foreninger, klubber mv. kan indsende deres faste aktiviteter, hold og fællesskaber, der retter sig mod mennesker på ca. 60 år og derover. Vi tilbyder en let redigering og lægger teksten på oversigten.

Vejledning om tilbud
Hvis du søger en aktivitet eller et fællesskab og har brug for en snak om mulighederne for dig, kan fællesskabskoordinatorerne hjælpe dig på vej. 

Dette og meget mere fortæller Helen From om på lørdag den 19. september kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15” på Radio Ådalen, Ødsted. Lyt til radioen på FM-båndet eller på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio”.

Helen From i studiet i Ødsted

Nu prøver vi igen – Peter Kent og Susanne Lane besøgte Radio Ådalen

På lørdag den 12. september kl. 14.00 kommer Susanne Lana og Peter Kent i studiet på Radio Ådalen for , at fortælle om deres nyeste projekt – en LP-cd med titlen ”Vort liv med musik”.

3 numre er der på cd-en og Susanne og Peter synger duet på alle tre sange, som Peter selv har skrevet teksterne til og som Erik Sletting, Peters gode musik-arbejds-ven, har skrevet musikken til.

Men når man kender bare en lille smule til Susanne og Peter, vil man vide, at snakken ikke kun vil dreje dig om den nye cd – nej, vi når langt, langt rundt i de to kunstneres spændende liv i musikken.

Lyt til en spændende udsendelse på Radio Ådalen, Ødsted på lørdag klokken 14, hvor Mogens Krintel har de 2 gæster med i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på FM-båndet eller på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen – ”Netradio”.

Holm og Knudsen i “Mellem 14 og 15” på lørdag

Mogens Krintel har haft besøg af dansktopduoen Holm og Knudsen fra Sønderborg. En meget lang og god snak er kortet ned til 1 time, som bliver sendt på lørdag den 5. september klokken 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Holm og Knudsen – alias Kim Holm og Vicky Knudsen – startede deres musikkarriere for nylig, og er meget fast mht., hvad de vil opnå i musikverdenen. Lise nu er de startet med at udgive en EP-CD med 4 numre på. Kim Holm har selv skrevet teksterne og Søren Them har skrevet musikken. CD-en er og indspillet i Søren Thems studie Dolphin i Holsted, og der er brugt gode studiemusikere.

Kim arbejder som pressefotograf – freelance – for Jyske Vestkysten og Vicky arbejder som blæksprutte hos Sloth Møller i Sønderborg.

Lyt med på lørdag til en hyggelig og spændende snak om Holm og Knudsens musikliv.

Find Radio Ådalen på FM-båndet 105,6 og 106,1 MHz eller gå på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og lyt på nettet.

Netradio

Der er nogle lyttere, der har har problemer med at lytte til Radio Ådalen via nettet. Tonny Konradsen, vores tekniske kyndige, meddeler, at streamadressen er ændret til: https://s1.vibestream.dk/radio/8000/stream

Musikcafe med Kisser og Søren

Vær opmærksom på, at vi NU gennemfører:
Musikcafe 2020 (den udsatte Forårscafe 2020)

Søndag den 6. september klokken 14.

RADIO ÅDALENS STØTTEFORENING ARRANGERER MUSIKCAFE MED KISSER OG SØREN PÅ BREDEHUS I BREDSTEN SØNDAG DEN 6. SEPTEMBER KLOKKEN 14.

Alle er velkomne til koncerten.Entre, kaffe og brød: 150 kr.Billetter kan bestilles på Radio Ådalens kontor mellem klokken 16 og 20 og skal afhentes mod kontant betaling eller de kan købes via nettet ved henvendelse på tlf. 26840381.Vi glæder os til at se dig til Radio Ådalens Støtteforenings Musikcafe med Kisser og Søren søndag den 6. september klokken 14.Vi følger de regler for forsamlinger, der er i øjeblikket, og lukker kun et begrænset antal publikum ind.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, herunder Søren Elsig, folk, der står og friluftsliv

John-E-Musik i Radio Ådalen

Umiddelbart før sommerferien havde Radio Ådalen, Ødsted besøg af selskabsmusikeren John-E-Musik.

John E. Hansen, som han hedder i dagligdagen, har netop udgivet en cd med titlen ”Selskabsmusikerens uundgåelige”, og indeholder nostalgiske genhør med dejlige melodier udvalgt i lidt forskellige genrer.

I udsendelsen får vi rigtig mange eksempler på Johns kunnen.

John E-musik præsterer underholdnings- og dansemusik med varme og festlig stemning ved receptioner, private selskaber, på plejehjem og i mange andre forbindelser.

Alt dette og meget mere fortæller John E-musik om i en times udsendelse, der bliver sendt på lørdag den 8. august kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Studievært er Mogens Krintel.

Lyt til udsendelsen på FM-bånder 105,6 eller 106,1 MHz eller på nettet www.radioaadalen.dk

Mellem 14 og 15

LØRDAG DEN 14. DECEMBER

MELLEM KL. 14.00 OG 15.00

I denne time byder Troels og Jan blandt andet på et interview med

Stig Rossen, der i år fejrer sit 25 års jubilæum med “Årets Julekoncert”

Og Bjarne Lisby, der gæstede Skyttehuset i Vejle forleden. Glæd dig,

det er nu på lørdag kl. 14.00.  Lyt med på FM eller via vores hjemmeside.

Velkommen til vores hjemmeside

Radioens programflade spænder bredt, og Radio Ådalen henvender sig primært til den modne lytter. Helt i overensstemmelse med intentionerne for lokalradioen bringer Radio Ådalen mange udsendelser med lokalbefolkningen og fra det lokale samfund.Når der er gæster i studiet er det ofte folk med tilknytning til sendeområdet, der medvirker, men sangere og musikere fra hele landet besøger radioen for at fortælle om deres arbejde og for at præsentere deres nye cd’ere. Der er faste programmer med populær musik for målgruppen.
“Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” er specielle derved, at det langt hen ad vejen er lytternes egne programmer.

Sendetider
Man-Tors: 16:00 – 20:00
Fredag: 16:00 – 24:00
Lørdag: 08:00 – 24:00

Telefon til studiet
75 86 58 55 (når der sendes)