Peter Ebberfeld i Radio Ådalen på Lørdag den 1. oktober kl. 14.00

Peter Ebberfeld har besøgt Radio Ådalen, Ødsted.

Vi har haft besøg af komponist, tekstforfatter og sanger Peter Ebberfeld, og Mogens Krintel fik en god snak med ham.

Udsendelsen bliver sendt på lørdag den 1. oktober klokken 14 – 15 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Peter Ebberfeld er kendt ud over det ganske danske land som sanger og musiker – dels som medlem af bandet Spar 2 og dels som solist – men her i vores sendeområde er hans bløde og behagelige stemme også kendt fra VLR – tidligere – og nu som studievært i DR P4-Trekanten.

Peter Ebberfeld fortæller livligt om sin første tid som musiker i bandet Spar 2. Peter og jævnaldrende drenge fra Oksbøl spillede i ungdomsklubben dér og ret hurtigt blev de ”verdensberømte i Vestjylland”, som de selv siger, og populariteten bredte sig til det meste af Jylland – ja, faktisk hele landet.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 1. oktober og få meget mere at vide om Spar 2 og ikke mindst om Peter Ebberfeld.

Ly med på nettet – klik ind på www.radioaadalen.dk og find fanen netradio.

Sira i Radio Ådalen

Sira fra Bække har besøgt Radio Ådalen.   Det kan du høre om på lørdag den 17. september kl. 14.

Man kan sige, at det går hurtigt for den 22-årige Sira Hyldal Sørensen fra Bække. I starten af august besøgte hun Mogens Krintel på Radio Ådalen for at fortælle om sin musikkarriere, som i august kulminerede med udgivelsen af en EP – ”Nonsense” med 6 numre og en gratiskoncert i Bække forsamlingshus. Men Sira er slet ikke ny – hun har udgivet flere singler, som kan lyttes på You Tube.

Musikkarrieren strækker sig langt tilbage i tiden.  Den startede i skolen med korsang og hun fortsatte i Bække kirkes Kor og senere i Almind-koret og hun sang naturligvis med i musical på Kolding Gymnasium. Det store skub fremad fik hun, da hun fik timer hos en sanglærer i Kolding i julegave af sine forældre.

Hendes store interesse er skrivning  af tekster til sange, og hun har da også selv skrevet teksterne til de sange, som hun netop har udgivet.

Sira har haft et samarbejde med Mikkel Fink, der har været producer på EP-en.

Alt dette og meget, meget mere kan I høre om på lørdag kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Lyt til Radio Ådalen på nettet. Klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen Netradio.

Marts Midnat besøger Radio Ådalen på lørdag

MartsMidnat – eller Lærke Simoni besøger Radio Ådalen på lørdag den 10. september klokken 14.00 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”,

Den unge musiker, Lærke Simoni fra Vejen/Esbjerg, lægger sin vej forbi Mogens Krintel på radioen på lørdag. Lærke kalder sig Martsmidnat, og hvorfor lige det ord blev hendes kunstnernavn fortæller hun om i udsendelsen. Lærke har netop udgivet 4 sange, og hun skriver selv om dem i en pressemeddelelse:

Med tekster skrevet i takt med livets gang, og med hovedet solidt plantet i skyerne, tager MartsMidnat dig med på sin musikalske drømmerejse. Rejsen varer nærmere bestemt omtrent 17 minutter, og inddeles i 4 sange, fra trøstende ballader til udskældende rockbaskere. Lytteren opfordres til at være til stede i nuet, mærke energien og lade sig rive med strømmen af følsom og nærværende sangskrivning. Fælles for alle sangene på EP’en er, at de er skrevet ud fra et princip om at tage sig selv og sine følelser alvorligt. 

Bag projektet og kunstnernavnet står Lærke Simoni, som selv har komponeret, skrevet og produceret de 4 sange.

Lyt til ”Mellem 14 og 15” på lørdag klokken 14.00 i Radio Ådalen og husk, at du kan lytte til radioen på nettet – klik ind på www.radioaadalen.dk og find fanen ”netradio”.

Henning Amstrup i Radio Ådalen

Henning Amstrup – ”Tosset Oveni” har været en tur på Radio Ådalen i Ødsted for at fortælle om sit spændende liv.

 ”Uddannet Cand. Klud – hvad i alverden mener du med det?”  Det var et af de første spørgsmål, som studievært Mogens Krintel stille Henning Amstrup, da han besøgte Radio Ådalen i Ødsted.

Hvad han svarede må du vente med at få at vide til udsendelsen kommer på lørdag den 3. september kl. 14.00.

Henning Amstrup er mange ting. Trommeslager først og fremmest, men han er også super musikalsk showmand og han elsker at underholde børn og barnlige sjæle.

I udsendelsen tager Mogens Krintel udgang i den børnecd, som Henning udgav i 2019. På cden medvirker en række ualmindeligt dygtige musikere, der bakker ham op på en række sjove, skøre sørgelige, festlige og skønne børnesange, skrevet af ham selv.

Cd-en hedder ”Tosset oven”, og her kan vi godt afsløre, at det faktisk er musikeren Mek Pek, der har givet Henning ideen til navnet. Henning fortæller, hvordan det kom så vidt.

Lyt til en spændende radioudsendelse på lørdag den 3. september klokken 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Lyt på nettet – kig på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find netradio.