Mellem 14 og 15

Keld Ahlgreen i Radio Ådalen på lørdag den 30. oktober kl. 14.

På lørdag har Mogens Krintel den lokale Vejle-musiker og -sanger Keld Ahlgreen i studiet og Keld fortæller i en time om sit musikliv. Kelds store interesse er Irsk folkemusik, og i 2019 udsendte han en cd med 13 irske sange.

Cd-en har titlen “The Road to Ireland”.

“Når man først har været der……Irland, ja så brænder musikken, folket, gæstfriheden, pubberne, øllet, ja stort set alt sig ind i hjertet. Den smukke grønne ø rummer en fantastisk mængde a folkemusik, og det faktum, at meget er lavet på grund af englændernes undertrykkelse, gør ikke musikken mindre smuk og iørefaldende,” siger Keld Ahlgreen.

I udsendelsen fortæller Keld Ahgreen virkelig med hjertet om Irland, og om den irske folkemusik, og har du lyst kan du lytte til ham på lørdag den 30. oktober klokken 14 – 15 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Lyt til radio Ådalen, Ødsted på FM 105,6 og 106,1 MHz eller på nettet.  Klik ind på hjemmesiden og find fanen ”netradio”.

Gratis fødselsdagsbingo

I anledning af Radio Ådalens 34-års fødselsdag afholder Radio Ådalens Støtteforening et stort radiobingospil   Lørdag den 13. november kl. 14-16.

Der spilles om gode præmier.  Det bliver gavekort og præmier fra vore sponsorer.

Spillet er kun for medlemmer af Radio Ådalen og Radio Ådalens Støtteforening og alle spiller gratis med.  Der er 2 gratis bingoplader til hvert medlemsnummer.

Du skal blot ringe på Radio Ådalens telefon 75 86 58 55 når der er en studievært og bede om at få udleveret 2 gratis bingohæfter pr. medlemsnummer.

Afhentning af bingohæfterne kan ske efter forudgående aftale med studieværten på radioen – ring først til radioen 75865855, og hent så.

Vi glæder os til at lave Gratis Bingospil lørdag den 13. november kl. 14 – 16.

Studieværterne er, som sædvanlig Lise og Mogens Krintel og i teknikken er Tonny Konradsen.

(PS. Kommer du til en lukket dør på Ammitsbølvej 18-a – prøv da at bruge ringklokken, der sidder højt oppe på dørkarmen).

Radioens fødselsdag

Radio Ådalen fylder 34 år.

I dagene torsdag den 11. november til og med søndag den 14. november er der fødselsdagsudsendelser på Radio Ådalen.

Helt som vi har gjort hvert år i 34 år sender vi i dag- og aftentimerne musik, musik og atter musik – quiz, quiz og atter quiz med masser af gode præmier fra vore fødselsdagssponsorer – eller ønske dig et godt stykke musik – eller måske har du en god ven, eller hustru/kæreste, som du gerne vil sende en hilsen.  Deltag og smil.

Næsten alle radioens medarbejdere er aktive i den weekend, så glæd dig – du får mulighed for at lytte til din yndlingsstudievært på et eller andet tidspunkt.

Hov: Fik vi skrevet, at du selvfølgelig skal være medlem af støtteforeningen eller radioen for at vinde i quiz og for at ønske et stykke musik – eller for at sende en hilsen?  Du kan nå at blive medlem endnu – ring på 75865855 allerede i morgen fra kl. 16.00

Når vi når til uge 45, som indeholder datoerne 11. – 14. november kan du se programpunkterne på hjemmesiden eller på Facebook.

Musiklisten

Ole og Karen Schmidts musikliste:

Glæd dig til musiklisten lørdag d. 16. oktober, 2021 kl. 14.00 hvor vi præsenterer en perlerække af musikere i en og samme musikliste.

Det i sig selv, er ikke så usædvanligt, men denne gang tager det udspring i en og samme person. Nemlig Ole Schmidt fra Egtved. Samme med Karen har han skabt en oase af musik. Vi præsenterer døtrene Charlotte og Louise Støjberg, svigersønnen Martin Rauff-Nielsen, veninden Mette Kathrine Jensen Stærk, vennerne Kristian Bugge og Morten Alfred Høirup samt børnebørnene der alle tre viser interesse for musik.

1.   Queen – We will rock you.

2.   Zenobia – Solen er så rød mor.

3.   Zenobia – Sprogø.

4.   Zenobia – Jens Vejmand.

5.   Zenobia – Døber, sanger, knægte, flammer.

6.   Zenobia – Sommersang om valmuer.

7.   Mariza – Há uma música do pov.

8.   Hugo Diaz – Mano a mano.

9.   LSMR – Trim your Wick.

10. LSMR – White Wooden Crosses.

11. LSMR – Mæt af dage.

12. Louise Støjberg – Evan cowgirls get the blues.

13. Arthur Connie band – It’s good to see you.

14. Jensen, Bugge og Høirup – Peders fødselsdagspolka.

15. Dolly Parton – Coat of many Colors.

Forfatteren Tommy Thorsteinsson i Radio Ådalen

Krimiforfatter Tommy Thorsteinsson har besøgt Radio Ådalen. Lyt med når udsendelsen sendes på lørdag d. 9. oktober kl. 14.00. Her fortæller Tommy om vejen til forfatterskabet og om successerien med Anna Blaafalk som frontfigur. Det er en nervepirrende serie i krydsfeltet mellem krimi og psykologisk thriller. Bøgerne udspiller sig i et moderne dansk kriminelt landskab og beskæftiger sig med aktuelle fænomener som hacking, terror og digital kriminalitet. Forfatteren har doneret seriens tre bøger – Ensom Ulv, Havhvepsen og Falkeblik – som senere udloddes til radioens lyttere. Studievært er Kirsten Mejborn.

VAGTSKIFTE PÅ RADIO ÅDALEN OG RADIO ÅDALENS STØTTEFORENING

Der blev afholdt generalforsamlinger i radioens forening og radioens støtteforening i går søndag, og de fremmødte vedtog en kontingentforhøjelse med virkning fra 1. januar 2022. Støtteforeningens kontingent er fra den dato 150 kr. og radioens kontingenter er 150 kr., 700 kr. og 1400 kr. Og så var der vagtskifte i begge foreninger idet begge formænd, Jenny Jørgensen og Mogens Krintel havde bebudet, at de ville standse som formænd – dog havde Jenny ikke noget imod at fortsætte som menigt medlem af støtteforeningens bestyrelsen. Forsamlingen takkede formændene for deres lange tjeneste i foreningerne – Jenny har været formand i 15 år og Mogens har været medlem af radioens bestyrelse i 34 år – eller siden radioen startede i 1987. Der var gaver og blomster til dem begge.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelserne sig, og sammensætningen blev:

Radio Ådalens bestyrelser er: Formand: Reiner Deckert Kasserer: Tonny Konradsen Medlem: Aksel Vinther Medlem: Henning Rasmussen Medlem: Sonja Laursen Støtteforeningens bestyrelse er: Formand: Reiner Deckert Kasserer: Tonny Konradsen Medlem: Jenny Jørgensen Medlem: Aksel Vinther Medlem: Henning Rasmussen.

Der var blomster og gaver til de to afgående formænd

Bestyrelsesmedlemmerne i radioen og støtteforeningen: Fra venstre: Henning Rasmussen, Aksel Vinther, Jenny Jørgensen, Reiner Deckert, Sonja Laursen og Tonny Konradsen.