Mellem 14 og 15 den 20-4-19

Eksklusivt interview i Radio Ådalen

Lørdag den 20. april (påskelørdag) kl. 14 har Mogens Krintel et eksklusivt interview i Radio Ådalen. 

Det er lykkedes for Mogens, at få Grete Klitgaards datter, Gitte Klitgaard, til at komme på radioen så radioens lyttere kan høre om den utroligt populære sangerinde, der kun nåede at virke som sangerinde i ganske få år. Hendes sangkarriere sluttede brat i januar 1964, hvor hun døde.

Gitte Klitgaard har samlet minder om moderen, for som Gitte selv skriver på hjemmesiden www.greteklitgaard.dk :   ” I dag kan jeg fortælle om denne unikke person, der både var min mor, mit idol, min stjerne og min veninde. Hun har virkelig sat sit gevaldige aftryk for eftertiden, for hun var og er stadig en elsket person af mange, og efter min mening, desværre også glemt i mange musik- og historiebøger. Det fortjener hun ikke. Hun gav sit liv for musikken”.

Radio Ådalens lyttere vil få et helt unikt indblik i Grete Klitgaards korte og hektiske liv.

Udsendelsen bliver altså sendt lørdag den 20. april kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, at I kan lytte til Radio Ådalen på nettet – gå på radioens hjemmeside www.radioaadalen.dk og klik på fanen Netradio.

Mellem 14 og 15 den 6-4-2019

Sangeren og musikeren Søren Engebæk er i Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 6. april kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Søren Engebæk, der til daglig bor i Korning mellem Hedensted og Horsens har besøgt Mogens Krintel på Radio Ådalen.

Søren Engebæk har den seneste tid udgivet et par singler, men har tidligere udsendt hele cd-er.

Søren har ladet sig kraftigt inspirere af kæmper som John Mogensen, Bamses venner og Teddy Edelmann, hvilket tydeligt kan høres på de sange, han har indspillet.

Søren fortæller livligt om sit spændende liv, og lægger ikke skjul på, at livet ikke altid er gået i den mest positive retning.

Søren er en værdsat gæst på plejehjem, pensionistforeninger, på kroer og kræmmermarkeder over alt i landet, hvor han møder frem med kendte sange af ovennævnte kunstnere, men han spiller og synger også sange, han selv har skrevet.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 6. april kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, at du kan lytte til Radio Ådalen på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio”.

Mellem 14 og 15 den 30 marts 2019

LØRDAG 30. MARTS  KL. 14.00-15.00
En time fra Dansktop Prisen 2019 fra Bozen i Herning, som fandt sted i lørdags.
Du kan bl.a. høre interview med : Hansi Hinterseer, Johnny Hansen, Lotte Riisholt, Dario Campeotto,
Kristian Rugsbjerg, Hannibal Hildorff og mange flere.  Lyt med på lørdag kl. 14.00.

Mellem 14 og 15 den 9 marts 2019


Inge-Marie Nielsen i Radio Ådalen på lørdag den 9. marts kl. 14.00

Mogens Krintel har haft Inge-Marie Nielsen i studiet for at høre om hendes nyeste cd, som hun udgav i december 2018, og hvorfra den meget populære sang ”Kærligheden lever”, som har ligget nr. 1 på DK4’s Dansktopliste i mange uger, er.

Inge-Marie Nielsen er måske mest kendt fra Dræsinebanden, som hun var med i, sammen med sin mand Andreas P. Nielsen, og selvfølgelig kommer Inge-Marie ind på den fantastiske tid med Dræsinebanden, men efter Andreas døde, har Inge-Marie skabt sig en solokarriere.  På et tidspunkt fandt hun ideen om at indsynge nogle ældre sange med forskellige kunstnere, som hun holder meget af. Der er kommet 3 cd-er i alt – en med Raquel Rastenni-sange, en med Grethe Klitgaard-sange og en cd med sange, som Katy Bødtker har sunget, og netop disse sange vækker jubel, de steder Inge-Marie optræder. Historien bag disse 3 cd-er fortæller hun levende om. Inge-Marie er i det hele taget en god fortæller, og hendes positive sind skinner igennem hele timen, udsendelsen varer.

Snyd ikke dig selv for at lytte til en dejlig udsendelse – luk op for Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 9. marts kl. 14 og lyt til udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, at du også kan lytte til Radio Ådalen, Ødsted på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og klik på fanen Netradio, så er du omgående med på en lytter.

Generalforsamling den 31-3-19

Radio Ådalens Støtteforening og Radio Ådalen afholder ordinær generalforsamling den 31-3-19 i lokalerne under Radio Ådalen henholdsvis kl. 13.00 og kl. 14.00

Dagsorden ifølge vedtægter.

Emner der ønskes drøftet på generalforsamlingen skal være formændene i hænde senest 14 før generalforsamlingen.

Formand Støtteforening : Jenny Jørgensen.

Formand Radio Ådalen : Tonny Konradsen.

Mellem 14 og 15 den 23-2-19


”Mellem 14 og 15” på lørdag den 23. februar klokken 14.00

Mogens Krintel har haft journalist ved Jyske Vestkysten i Vejen Astrid J. Vestergaard i studiet i Ødsted.

Astrid Vestergaard fik i sin tid sin journalistuddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i Århus, og har gennem en årrække boet i Herningområdet, og arbejdet som skrivende journalist for aviserne i området (bl.a. Herning Folkeblad og ugeaviserne i området).

Astrid Vestergaard blev i 2007 ansat som journalist på Videbæk Bogtrykkeri, og begyndte da at skrive sine klummer. Tanker hun gjorde sig om livet, fortællinger om sin hverdag med mand og børn i hjemmet i Skarrild. En ugentlig klumme blev leveret til de 3 ugeaviser Videbæk/Spjald avis, Ugeposten og Lokalposten, og klummerne blev læst med stor interesse af ugebladenes læsere. Så populære blev de, at Astrid Vestergaard udgav klummerne i bogform i 2011, så nu kan alle få fornøjelse af at læse klummerne. Radio Ådalens lyttere kan glæde sig til, at der hver anden tirsdag eftermiddag, når Mogens Krintel er i studiet, vil blive læst en klumme op.

Som 41-årig fik Astrid Vestergaard konstateret brystkræft, og hun har haft et voldsomt sygdomsforløb, med ikke mindre end 4 kræftsygdomme, og hun er i dag, efter lægernes udsagn, uhelbredelig syg af kræft, men hun har en utroligt livsglæde og et livsmod ud over det sædvanlige.  Astrid Vestergaard er en fantastisk fortæller og er et dejligt positivt mennesker, som Radio Ådalens lyttere kan komme til at stifte bekendtskab med i en meget, meget spændende udsendelse på lørdag kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, du kan lytte til Radio Ådalen på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio”.

Mellem 14 og 15 den 16-2-2019

På lørdag den 16. februar 2019 er Guitar-Finn i Radio Ådalen, Ødsted i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Guitar-Finn har besøgt Radio Ådalen og Mogens Krintel har optaget og redigeret en time med ham.

Guitar-Finn, der bor i Sydvestjylland, syd for Ribe, har været professionel musiker i mange år, og hans hovedområde er i dag at levere musik til enhver lejlighed i hele Syd- og Sønderjylland. Guitar-Finn har et bredt repertoire, der spænder lige fra det tyndeste og fineste evergreenmusik til den mere hårde rock.

Guitar-Finn har udgivet en lang række cd-er med kopimusik, og i udsendelsen kommer vi til at høre eksempler fra alle hans cd-er. 

Guitar-Finn virker også som studiemusiker hos bl.a. Dolphin musik i Holsted, og lidt interessant kan det nok være for vore lyttere i området af Egtved, Ødsted og Jerlev, at han har medvirket på flere af Anny Fyhns indspilning – og her under sit borgerlige navn Finn Jacobsen.

Der venter os alle en spændende time på lørdag den 16. februar kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15” i Radio Ådalen, Ødsted.

Lyt til Radio Ådalen, Ødsted på lørdag – og husk, at du kan gøre det via nettet – gå ind på radioens hjemmeside www.radioaadalen.dk og find fanen ”Netradio” og klik – så er du med på en lytter.

Mellem 14 og 15 lørdag den 9-2-18

”Mellem 14 og 15” på lørdag den 9. februar kl. 14 i Radio Ådalen, Ødsted.

Mogens Krintel har inviteret kunstmaleren Linda Jessen fra Vejen i studiet.

Linda kom på børnehjemmet Brejdablik i Vejen som 4-årig i 1949 – i øvrigt som en af 6 søskende, der alle blev anbragt på Brejdablik. Linda fortæller kort om sin tid på børnehjemmet, hvor hun, efter eget udsagn, havde det rigtig godt.  Linda kom i lære som frisør, men en kraftig leddegigtsygdom tvang hende fra arbejdsmarkedet over i en førtidspensionisttilværelse. Linda gav imidlertid ikke op, for hun ville arbejde og klare sig selv, og i en længere periode arbejdede hun som pædagogmedhjælper, på nedsat tid, i forskellige børnehaver i Vejen-området.

Linda har altid interesseret sig for at tegne og male, og har måske altid haft en drøm om at kunne leve af at tegne og male, og en dag tog hun en fast beslutning om at droppe pædagogarbejdet og hellige sig malerkunsten.

Alt dette og meget mere fortæller Linda om i udsendelsen på lørdag kl. 14.

Husk, du kan lytte til Radio Ådalen på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk   og find fanen ”Netradio” – så er du straks med på en lytter.

Fredagsdansk 1-2-2019 kl.19.00

Dario Campeotto udsender cd’en Her og Nu i forbindelse med sit 60 års Jubilæum og sin 80 års fødselsdag den 1 februar 2019. Samtidig har Johan Isbrand interviewet Dario. Interviewet varer 35 min og kan høres i Fredagsdansk i aften den 1 februar mellem 19 og 20.