Polle Poder fra Vejen i “Mellem 14 og 15” på lørdag

Poul Erik (Polle) Poder fra Vejen besøgte Mogens Krintel på Radio Ådalen. Han var inviteret på radioen for at fortælle om sit spændende liv som falckmand gennem 40 år.

Polle fortæller levende om, hvordan det hele startede i Brørup i 1966, da han gik i skole, og skulle i erhvervspraktik. Her havde han valgt at komme i praktik som møbelsnedker, men hans lærer mente nok, at han skulle vælge et fag mere, så de trods alt havde lidt at vælge imellem, og som alle andre drenge havde han en interesse for ambulancer og brandbiler, så måske kunne det være et emne. Og, som Polle udtrykker det, til al held blev det til en praktikplads på falckstationen i Brørup.

Det var spændende, men det blev nu ikke det, som han først kom til at arbejde med – han fik nemlig en uddannelse som – møbelsnedker. Først senere blev han uddannet hos Falck, og derefter så han sig ikke tilbage.

40 år blev det til i Falck, og han opnåede at få dronningens fortjenstmedalje, og han besøgte dronningen for at takke.

Alt dette, og meget mere, fortæller Polle om i udsendelsen på lørdag den 28. marts kl. 14.

Lyt til Radio Ådalen på nettet – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”netradio”.

Ivan Sørensen i “Mellem 14 og 15”.

Dansktopsangeren Ivan Sørensen fra Bække i studiet på Radio Ådalen.

Mogens Krintel har haft Dansktopsangeren Ivan Sørensen fra Bække i studiet på radioen for en snak om hans nyeste single-cd og hans musikkarriere i det hele taget.

Ivan, der oprindeligt kommer fra Sjælland, hvilket bestemt også kan høres på hans stemme, har nu slået sig ned i Bække for at nyde sin pensionisttilværelse sammen med sin kæreste. Livet som pensionist giver ham god tid til at dyrke sin musikinteresse.  Han lærte sig selv at spille keyboard for nogle år siden, og det er det instrument, han bruger – både når han komponerer hjemme hos sig selv og når han tager ud for at underholde.

Ivan har efterhånden komponeret en del, og det giver han eksempler på i udsendelsen.

Udsendelsen ”Mellem 14 og 15” sendes på lørdag den 21. marts kl. 14.

Husk at du også kan lytte til radioen på nettet – ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen Netradio.

Vigtig meddelelse:

På grund af de tiltag regeringen og sundhedsmyndighederne har taget ang. lukning og aflysninger af arrangementer, vil vi gøre følgende:

Vi suspenderer alle de udsendelser vi kalder ”Nyt fra dit lokalområde” i mindst 14 dage.  Vi vil simpelthen ikke risikere, at komme med en meddelelse om et arrangement, der i virkeligheden er aflyst.

Kun hvis der er nogen, der ringer ind til os eller mailer til os om om en aflysning vil vi nævne den i radioen.

Vi SKAL have det direkte pr. telefon eller pr. mail for at vi meddeler noget som helst. Vi vil ikke selv foretage os noget for selv at finde frem til en aflysning – det er for risikabelt.

Leo Bjørnskov fra Det grå Guld – Sydthy har besøgt Radio Ådalen

Leo Bjørnskov fra Det grå Guld – Sydthy har besøgt Radio Ådalen for bl.a. at fortælle om orkestrets nye cd – den 5. i rækken – ”Lykkestjernen”.

Det grå Guld er et 11-mands orkester, der nu har eksisteret i omkring 20 år. Leo er en af de mange, der har været med i alle årene, og han har således været med i indspilningen af alle cd-erne.

Orkestret har et bredt repertoire, og spiller på plejehjem og i ældre- og kirkecentre til hyggelige syng- sammen- aftener, men de har også gjort sig til baller i forsamlingshuse og haller.

Leo Bjørnskov fortæller levende om tiden i orkestret og om det sociale liv, der råder i orkestret. F.eks. kommer Leo ind på, at et af optagelseskriterierne for musikerne i orkestret er, at deres hustruer er i stand til at indgå i det fællesskab, der er mellem orkestrets medlemmers hustruer. Og når der her er noteret hustruer er det helt korrekt, for der er ingen kvindelige musiker med i orkestret. – Leo siger på et tidspunkt i udsendelsen – dog med et glimt i øjet – ”og der er en dejlig ro i orkestret”.

Også det berømte Thy Harmonikatræf i Ydby runder Leo Bjørnskov.

Lyt til Radio Ådalens udsendelse på lørdag den 7. marts kl. 14 ”Mellem 14 og 15”, hvor studieværten Mogens Krintel leder slagets gang.

Gå evt. på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen ”netradio”, så er du straks med på en lytter.

Forårscafe 2020 Søndag den 5. april klokken 14 med Kisser og Søren

Radio Ådalens Støtteforening arrangerer Forårscafe med Kisser og Søren på Bredehus i Bredsten søndag den 5. april klokken 14.

Alle er velkomne til koncerten.

Entre, kaffe og brød: 150 kr.

Billetter kan bestilles på Radio Ådalens kontor mellem klokken 16 og 20 og skal afhentes mod kontant betaling eller de kan købes via nettet ved henvendelse på tlf. 26840381.

Vi glæder os til at se dig til Radio Ådalens Støtteforenings Forårscafe med Kisser og Søren søndag den 5. april klokken 14.

Mellem 14 og 15 på lørdag den 15. februar

Dansk Slager Parade 2020 gæstede Restaurant Skyttehuset i Vejle i Januar måned.

Troels og Jan mødte alle de medvirkende efter showet. Glæd dig til at høre bl.a. Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Anders Tind og Lise Haavik.

Lyt med på FM eller via vores hjemmeside – www.radioaadalen.dk

Camilla Elkjær i “Mellem 14 og 15” på lørdag den 11. januar kl. 14 – 15

Camilla Elkjær, der pt. bor i Børkop, har besøgt Mogens Krintel på Radio Ådalen for at fortælle om sine ture på pilgrimsruterne i Spanien. Camilla har været væk i 7 mdr. og noget af tiden brugte hun på at vandre 2 caminoer – Den franske og den portugisiske som begge slutter i Santiago de Compostella. Men Camilla er meget mere end vandrer. I en periode var hun ansat på et Hostel i Portugal, og hun boede på et Château i Frankrig.

Når man rejser, som Camilla gør, har man mulighed for at gøre afstikkere til andre lande og byer, og alt det, og meget mere fortæller hun om i udsendelsen på lørdag kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Gør dig selv en stor tjeneste og lyt til, hvad Camilla Elkjær har at fortælle – du kan gør det ved at lytte med på nettet. Klik ind på www.radioaadalen.dk og find fanen Netradio, så er du straks med på en lytter.

Mellem 14 og 15

LØRDAG DEN 14. DECEMBER

MELLEM KL. 14.00 OG 15.00

I denne time byder Troels og Jan blandt andet på et interview med

Stig Rossen, der i år fejrer sit 25 års jubilæum med “Årets Julekoncert”

Og Bjarne Lisby, der gæstede Skyttehuset i Vejle forleden. Glæd dig,

det er nu på lørdag kl. 14.00.  Lyt med på FM eller via vores hjemmeside.

Mandag den 4. november kl. 18.00

Kunne det ikke være spændende at høre fortællingen om Galgebakken på Kiddesvej?

Tag på tur med City Chef Marianne Jeppesen og Vejles Vægtere. Det er ingen hemmelighed at Halloween i Vejle bygger på

Vejles egne spøgelseshistorier.City Vejle har været i arkiverne og har fundet 8 folkemundefortællinger. Troels Overgaard var med på turen sidste fredag, og du kan høre de spændende historier hos os på Radio Ådalen : Mandag den 4. November – kl. 18.00.