Musiklisten på lørdag den 28. maj kl. 14.00

Musiklisten på lørdag den 28. maj

Det er med stor fornøjelse, at jeg har sammensat Peter Drejers musikliste eller musiklister – for der er faktisk to af dem. Den første præsenteres på Radio Ådalen nu på lørdag den 28. maj kl. 14.00 og den næste sendes lørdag den 11. juni kl. 14.00

Peter var ikke meget for at uddybe enkelte melodier eller pege på foretrukne genre. Som han siger: ”Jer er jo bare vild med musik”. Det tror jeg på, for jeg modtog to sider med musikønsker efterfulgt af ordene: ”Bland dem nu godt”. Det har jeg så gjort efter bedste evne, og jeg håber, du er tilfreds med resultatet. Til trods for at jeg har presset så meget musik ind på listerne som muligt, er der stadig ønsker på din liste som ikke bliver præsenteret i denne omgang. Men du er, som alle andre medlemmer af Radio Ådalen, velkommen til at sende mig en ny liste med musikønsker.

Stor hilsen

Kirsten Mejborn

Peters musikliste:

 1. Junge komm bald wieder – Freddy Quinn
 2. Du er den ene for mig – Jodle Birge
 3. Vi skal gå hånd i hånd – Keld & Donkeys
 4. Alt hvad jeg har brug for, er dig – Klaus og Servants
 5. Karma Chameleon – Culture Club
 6. Blueberry Hill – Fats Domino
 7. Belinda – The Rocking Ghosts
 8. A tror a er Elvis – Ib Grønbech
 9. She loves you – The Beatles
 10. Himmelhunden – Teddy Edelmann
 11. No milk today – Hermans´s Hermits
 12. Save the last dance for me – Drifters
 13. Florentinerne – Kisser & Søren
 14. Aloha in Tirol – Sonja Christin
 15. Englekvinde – Trans Europa Express
 16. Første gang jeg så dig – Christian Møldrup
 17. Kuling fra nordvest – Ann-Mette Elten & Otto Brandenburg
 18. Only You – The Platters

Vind billetter til Jelling Musikfestival i Radio Ådalen.

Lars ”Charlie” Mortensen fra Jelling Musikfestival besøger Radio Ådalens Leif Berg på lørdag den 21. maj kl. 12.00 – 14.00.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Jelling Musikfestivals ”Charlie” besøger Radio Ådalen og Leif Berg forud for årets musikfestival for at fortælle om den kommende musikfestival, og det er heller ikke nogen undtagelse i år.

Charlie og Leif bruger 2 timer på snakken, og de begynder kl. 12.00 på lørdag den 21. maj.

Charlie er godt kendt i vores område. Han er født i Ødsted og uddannet lærer på Jelling Seminarium.  Charlie har været med i festivalen siden dens spæde start i 1989, hvor der kun var ca. 25 frivillige medhjælpere og blot 1000 gæster. I dag ved alle, hvad musikfestivalen står for med navne som Elton John og John Fogerty for blot at nævne et par stykker.

Men Leif Berg er nu heller ikke nogen novice udi Jelling Musikfestival. Han var, så vidt vides, blandt de 1000 publikummer, der var med i 1989 – og har siden besøgt festivalen hvert år.

Der kommer helt sikkert igen i år en spændende snak ud af de 2 timer.

Lyt med og få en god oplevelse og deltag i konkurrencen om billetter til Jelling Musikfestival.

Leif Berg overtager i øvrigt lørdag formiddag fra kl. 8 – 12 fra Lene og Poul Lindsted – så I kan have fornøjelsen af Leif fra kl. 8 – 14.

Lyt med på nettet – klik ind på Radio Ådalens hjemmeside og find Netradio.

Foto: Facebook

Tina Mynster i “Mellem 14 og 15” på lørdag den 21. maj

Mogens Krintel har sanger og sangskriver Tine Mynster i Studiet på lørdag den 21. maj kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Tine er multikunstner. Hun maler, synger og skriver musik, og det er primært hendes egenskaber som musiker og sangskriver, der bliver berørt i udsendelsen på lørdag.

 Gennem mange år har hun skrevet musik til børn og taget ud for at underholde børn. På et tidspunkt mente Tine Mynster, at hun skulle prøve noget andet og begyndte så at skrive musik for voksne, og det er altså nu kommet så langt, at hun har udgivet en cd med voksne sange. Det er kvindefortællinger, siger hun selv. Hun har fokus på stærke personlige sange. Man kan sige, at det er sangen fra et voksent hjerte til et modent publikum.

Sangene er fyldt til randen med oplevelser i med og modgang i livet – i døden – fra ungdommen til voksenliv og til alderdommen.

Tine Mynster har et samarbejde med Gunver Bjerre – DR-journalist og børnebogsforfatter. Og ja, så er Gunver nok mest kendt som forfatteren til de elskede Kaj og Andrea sange.

Skulle din vej falde forbi Alrø i Horsens fjord, skal jeg hilse og sige, at du er meget velkommen til at besøge Tine Mynsters galleri, som er i ”Den gamle Skole”, hvor hun også bor, men ring lige først.

Lyt til udsendelsen på nettet – klik ind på www.radioaadlen.dk og find netradio.

June Beltoft i ”Mellem 14 og 15” på Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 14. maj klokken 14.00

June Beltoft i ”Mellem 14 og 15” på Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 14. maj klokken 14.00

Den bornholmske sanger og sangskriver June Beltoft har besøgt Mogens Krintel på Radio Ådalen. Det er der kommet en fin time ud af, og den sender vi på lørdag den 14. maj klokken 14.00.

June ER københavner, men har boet de seneste 22 år på Bornholm. June er sange og sangskriver, og har selvfølgelig sit virke over hele Danmark, men det primære arbejde er på Bornholm, hvor hun har sit sangskriverværksted.

June er uddannet på den såkaldte AM-linie på Det kgl. Musikkonservatorium i København, og har gennem flere år ledet kor og undervist børn i folkeskolen og i musikskolen.

Når June ikke underviser skriver hun musik, som hun også indspiller. Mogens har modtaget hendes seneste cd, som hun kalder ”Twilight Dreams”, og han fandt den så interessant, at han inviterede June i studiet for en snak.

June laver bl.a. mange former for koncerter de såkaldte ”Dagligstuekoncerter” eller ”Intim koncerter”, og Mogens fangede hende mellem to sådanne koncerter.

Lyt til en spændende udsendelse på lørdag i Radio Ådalen, Ødsted kl. 14.00.

Kirsten Mejborn er i teknikken.

Lyt på FM-båndet eller fang os her på nettet. www.radioaadalen.dk