Mellem 14 og 15

På lørdag den 11. september kl. 14 sender Radio Ådalen, Ødsted en udsendelse i ”Mellem 14 og 15”-rækken.

Igen er det Mogens Krintel, der er studieværten, og på lørdag har han Erik Sletting og Peter Kent i studiet. Begge har de for nylig udgivet cder, og det er dem, vi skal høre og snakke om, men der bliver naturligvis også snakket om rigtig meget andet.

Peter Kent er en kunstner, som rigtig mange af Radio Ådalens lyttere har kendskab til. Han har besøgt radioen adskillige gange, og sidst for et år siden sammen med Susanne Lana.

For Erik Slettings vedkommende er det første gang, han besøger radioen, og det blev et behagelig møde. Erik Sletting skriver fremragende musik, og han har i dag sit eget professionelle studie, hvor han indspiller for rigtig mange andre kunstnere.

Peter Kent og Erik Sletting har haft fornøjelsen af at samarbejde om mange udgivelser – men lyt selv på lørdag og bliv klogere.

Lørdag den 11. september kl. 14.00 i Radio Ådalen, Ødsted.  Lyt også til radioens netradio – klik ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk

Musiklisten på tirsdag den 7. september kl. 18.00 – genudsendelse

Listen er den dag sammensat af musiker Hans Christian Eichner. HC som har kaldes blandt venner har en lang musikalsk fortid og kan i år fejre sit 40 års jubilæum som aktiv på de danske, svenske og norske scener. Det sker blandt andet med udgivelsen af en ny cd.

Allerede som 6 årig gik han på scenen i den lokale borgerforening, hvor han underholdt sit publikum med blandt andet sangen Mariehønen Evigglad. Senere blev den professionel musiker at finde rundt om i Danmark til danseballer, familiefester, festivaller, seniorarrangementer og hvor der ellers er brug for en dygtig musiker, der forstår at forny sig og følge med tiden.

Det er som sædvanligt Kirsten Majborn, der præsenterer musiklisten.

1.        Sønderjyllandssangen 

2.       Fredagsbal

3.       Vil du være en ven

4.       Tænk på mig når du er ene

5.       Lev dit liv i dag

6        Veras vinterven

7.         For dine to blå øjnes skyld

8.       Hallo jeg ku`bli forelsket i dig

9.       Lille Due

10.     Den lille ting i mit hjerte

11.     Send et Smil

12.     Rosernes By

13.     Lidt go musik

14.     Så ta’r jeg dig i mine arme

15.     Green, Green  Gras of Home

16.     Den bedste pige

VAGTSKIFTE PÅ RADIO ÅDALEN OG RADIO ÅDALENS STØTTEFORENING

Der blev afholdt generalforsamlinger i radioens forening og radioens støtteforening i går søndag, og de fremmødte vedtog en kontingentforhøjelse med virkning fra 1. januar 2022. Støtteforeningens kontingent er fra den dato 150 kr. og radioens kontingenter er 150 kr., 700 kr. og 1400 kr. Og så var der vagtskifte i begge foreninger idet begge formænd, Jenny Jørgensen og Mogens Krintel havde bebudet, at de ville standse som formænd – dog havde Jenny ikke noget imod at fortsætte som menigt medlem af støtteforeningens bestyrelsen. Forsamlingen takkede formændene for deres lange tjeneste i foreningerne – Jenny har været formand i 15 år og Mogens har været medlem af radioens bestyrelse i 34 år – eller siden radioen startede i 1987. Der var gaver og blomster til dem begge.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelserne sig, og sammensætningen blev:

Radio Ådalens bestyrelser er: Formand: Reiner Deckert Kasserer: Tonny Konradsen Medlem: Aksel Vinther Medlem: Henning Rasmussen Medlem: Sonja Laursen Støtteforeningens bestyrelse er: Formand: Reiner Deckert Kasserer: Tonny Konradsen Medlem: Jenny Jørgensen Medlem: Aksel Vinther Medlem: Henning Rasmussen.

Der var blomster og gaver til de to afgående formænd

Bestyrelsesmedlemmerne i radioen og støtteforeningen: Fra venstre: Henning Rasmussen, Aksel Vinther, Jenny Jørgensen, Reiner Deckert, Sonja Laursen og Tonny Konradsen.