”Mellem 14 og 15” på lørdag med Mogens Krintel. Coronaen og nedlukningerne med bl.a. forsamlingsforbud, betyder, at vi ikke siden et stykke tid før Jul har turdet/kunnet invitere gæster på radioen. Det gælder bl.a. gæster til mine udsendelser ”Mellem 14 og 15”. Jeg har derfor måttet finde på noget andet at sende, og flere har spurgt til, om jeg ville genudsende mine udsendelser med ”De gamle Studieværter”, som jeg lavede i forbindelse med, at radioens fyldte 20 år i 2007. Jeg lavede i alt 9 udsendelser, og det var utroligt spændende at høre, hvad de ”gamle”, der alle havde været studieværter på Radio Ådalen i en periode fra 1987 til 2007 havde bedrevet siden de standsede hos os. Den anden udsendelse kommer på lørdag klokken 14, og det er med ”Den gamle Studievært” Malene Moisen. Lyt med på lørdag klokken 14 og lyt til dèn udsendelse jeg lavede i 2007 med Malene Moisen.

Radio Ådalen præsenterer nyt musikprogram Under navnet “Musiklisten” har Radio Ådalen netop lanceret et helt nyt musikprogram. – Spil din musik på Radio Ådalen! – sådan lyder opfordringen til lytterne fra radiostationen i en pressemeddelelse. Og de skriver videre: – Programmet er tiltænkt lytterne. Det er jeres musikønsker, vi har på programmet. Nu er der ikke helt gået Jørgen Hjorting i det lille studie – kun lidt. I praksis foregår det på den måde, at lytterne laver en liste med de 15 musiknumre de ønsker at høre. Derefter sender man listen til radioen på adressen: mogenskrintel@vejen-net.dk. Når listen er modtaget og nået frem til tiden, hvor den skal båndes, vil studieværten kontakte de pågældende lyttere. – Via telefonen får vi en snak om musik generelt og især om de musiknumre der kom med på lytternes lister, udtaler Radio Ådalen. De bebuder ligeledes, at alle er velkommen til at indsende en musikliste, som herefter vil blive afspillet i den rækkefølge den modtages. Dog har medlemmer af Radio Ådalen fortrinsret. Udsendelserne sendes på FM kanal 105,6 og 106,1 Mhz samt på netradioen, som du finder på vores hjemmeside radioaadalen.dk .

8. februar 2021

Vores studievært gennem 27 år Claus Mortensen stopper med at lave radio. Gennem det sidste år, med coronaen, har Claus ikke været på radioen, og nu har han altså besluttet sig for, at det skal være slut.

Vi vil gerne sige tusind tak til Claus for de mange onsdagsudsendelser han har lavet og ønske ham al muligt godt i fremtiden.

Leif Berg har være vikar for Claus det seneste år, og han vil fremdeles være fast vært på eftermiddagene om onsdagen.

Fællesantenner-Radio Ådalen

Nu er der rigtig godt nyt fra ASOM net – et fællesskab for antenneforeninger og boligforeninger.

Vi har det seneste halve år haft mange problemer med støj på de  fælleantenner, vi er tilsluttet. Årsagen har været tekniske problemer, der nu er løst på den måde, at ASOM tager vores signal ned fra vores netradio (hjemmesiden). Nu går der et klokkeklart signal igennem, som betyder, at det, du hører på din radio eller TV også er fuldstændig klart.

At vi nu gør det sådan betyder også, at der kun kommer signal hver dag kl. 16.00 – 18.00 – fredag kl. 16.00 – 24.00 og lørdag kl. 08.00 – 24.00 – eller mere præcis – når Radio Ådalen sender.

Det er selvfølgelig en stor glæde for os, at vi nu kan give vore lyttere de optimale modtagemuligheder.

ASOM samarbejder med fællesantenneanlæg i Vejen, Balle-Bredsten, Jerlev, Toftlund, Gram, Skodborg, Rødding, Jels og Bolignu i Fredericia.

Det betyder, at vore lyttere på ALLE de nævnte fællesantenner i vores nærmeste omegn,  kan lytte på Radio Ådalen.

Du skal finde Radio Ådalen på frekvensen FM-94,5 på din radio og/eller program 416 (1416) eller 417 (1417) på dit TV.

Coronaen

Coronaen strammer til og landet lukkes ned.

Vi bliver også nødt til at lave nogle restriktioner her på radioen.

Radio Ådalen fortsætter med at sende som planlagt og vi vil fortsat lave quizzer, men med hensyn til afhentning af præmierne, bliver vi nødt til at lave følgende regel:

Hvis du skal afhente din præmie SKAL  du først ringe til studieværten og aftale, at han/hun kan bringe din præmie ned i forgangen. Her kan du få udleveret din præmie.

Velkommen til vores hjemmeside

Radioens programflade spænder bredt, og Radio Ådalen henvender sig primært til den modne lytter. Helt i overensstemmelse med intentionerne for lokalradioen bringer Radio Ådalen mange udsendelser med lokalbefolkningen og fra det lokale samfund.Når der er gæster i studiet er det ofte folk med tilknytning til sendeområdet, der medvirker, men sangere og musikere fra hele landet besøger radioen for at fortælle om deres arbejde og for at præsentere deres nye cd’ere. Der er faste programmer med populær musik for målgruppen.
“Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” er specielle derved, at det langt hen ad vejen er lytternes egne programmer.

Sendetider
Man-Tors: 16:00 – 20:00
Fredag: 16:00 – 24:00
Lørdag: 08:00 – 24:00

Telefon til studiet
75 86 58 55 (når der sendes)