Camilla Elkjær i “Mellem 14 og 15” på lørdag den 11. januar kl. 14 – 15

Camilla Elkjær, der pt. bor i Børkop, har besøgt Mogens Krintel på Radio Ådalen for at fortælle om sine ture på pilgrimsruterne i Spanien. Camilla har været væk i 7 mdr. og noget af tiden brugte hun på at vandre 2 caminoer – Den franske og den portugisiske som begge slutter i Santiago de Compostella. Men Camilla er meget mere end vandrer. I en periode var hun ansat på et Hostel i Portugal, og hun boede på et Château i Frankrig.

Når man rejser, som Camilla gør, har man mulighed for at gøre afstikkere til andre lande og byer, og alt det, og meget mere fortæller hun om i udsendelsen på lørdag kl. 14 i udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Gør dig selv en stor tjeneste og lyt til, hvad Camilla Elkjær har at fortælle – du kan gør det ved at lytte med på nettet. Klik ind på www.radioaadalen.dk og find fanen Netradio, så er du straks med på en lytter.

Mellem 14 og 15

LØRDAG DEN 14. DECEMBER

MELLEM KL. 14.00 OG 15.00

I denne time byder Troels og Jan blandt andet på et interview med

Stig Rossen, der i år fejrer sit 25 års jubilæum med “Årets Julekoncert”

Og Bjarne Lisby, der gæstede Skyttehuset i Vejle forleden. Glæd dig,

det er nu på lørdag kl. 14.00.  Lyt med på FM eller via vores hjemmeside.

Mandag den 4. november kl. 18.00

Kunne det ikke være spændende at høre fortællingen om Galgebakken på Kiddesvej?

Tag på tur med City Chef Marianne Jeppesen og Vejles Vægtere. Det er ingen hemmelighed at Halloween i Vejle bygger på

Vejles egne spøgelseshistorier.City Vejle har været i arkiverne og har fundet 8 folkemundefortællinger. Troels Overgaard var med på turen sidste fredag, og du kan høre de spændende historier hos os på Radio Ådalen : Mandag den 4. November – kl. 18.00.

Velkommen til vores hjemmeside

Radioens programflade spænder bredt, og Radio Ådalen henvender sig primært til den modne lytter. Helt i overensstemmelse med intentionerne for lokalradioen bringer Radio Ådalen mange udsendelser med lokalbefolkningen og fra det lokale samfund.Når der er gæster i studiet er det ofte folk med tilknytning til sendeområdet, der medvirker, men sangere og musikere fra hele landet besøger radioen for at fortælle om deres arbejde og for at præsentere deres nye cd’ere. Der er faste programmer med populær musik for målgruppen.
“Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” er specielle derved, at det langt hen ad vejen er lytternes egne programmer.

Sendetider
Man-Tors: 16:00 – 20:00
Fredag: 16:00 – 24:00
Lørdag: 08:00 – 24:00

Telefon til studiet
75 86 58 55 (når der sendes)