Lørdag den 26. oktober lyt til udsendelsen “Mellem 14 og 15”.

Multikunstneren fra Vejle Henrik Elkjær har besøgt Mogens Krintel på Radio Ådalen for at fortælle om sit spændende liv i kunstens verden.

Henrik er måske mest kendt som den ene brødmand i forretningen Brød og Co, som jo desværre ikke eksisterer mere, men han er virkelig meget mere end brødkunstner.

Han er fotokunstner, og han har i mange år fotograferet og redigeret billeder så de er nøjagtig, som han vil have , at de skal se ud – og som et kyndigt publikum mener, at de skal se ud, for vejlenserne var utroligt begejstrede for den udstilling af fotokunst , som Henrik lavede på gågaden i Vejle.

Men Henrik er meget mere – f.eks. ynder han også nu at skrive digte, og til trods for, at han synes, at det næsten er det sværeste i hele verden at gøre, har han udgivet to bøger med digte og fotokunst. Men det skal stå helt klart, at det ikke er bøger, som vi normalt se dem – men det og meget mere, får I at vide i udsendelsen, der sendes på lørdag den 26. oktober kl. 14.00 – 15.00 i Radio Ådalen.

Giv dig selv en god oplevelse – luk op for Radio Ådalen og lyt på lørdag den 26. oktober kl. 14.00 – 15.00 i udsendelsen  ”Mellem 14 og 15”. 

Husk, at du også kan lytte til Radio Ådalen på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og find fanen Netradio – så er du straks med på en lytter.

Multikunstneren Henrik Elkjær, Vejle

Mellem 14 og 15 den 30 marts 2019

LØRDAG 30. MARTS  KL. 14.00-15.00
En time fra Dansktop Prisen 2019 fra Bozen i Herning, som fandt sted i lørdags.
Du kan bl.a. høre interview med : Hansi Hinterseer, Johnny Hansen, Lotte Riisholt, Dario Campeotto,
Kristian Rugsbjerg, Hannibal Hildorff og mange flere.  Lyt med på lørdag kl. 14.00.

Mellem 14 og 15 den 9 marts 2019


Inge-Marie Nielsen i Radio Ådalen på lørdag den 9. marts kl. 14.00

Mogens Krintel har haft Inge-Marie Nielsen i studiet for at høre om hendes nyeste cd, som hun udgav i december 2018, og hvorfra den meget populære sang ”Kærligheden lever”, som har ligget nr. 1 på DK4’s Dansktopliste i mange uger, er.

Inge-Marie Nielsen er måske mest kendt fra Dræsinebanden, som hun var med i, sammen med sin mand Andreas P. Nielsen, og selvfølgelig kommer Inge-Marie ind på den fantastiske tid med Dræsinebanden, men efter Andreas døde, har Inge-Marie skabt sig en solokarriere.  På et tidspunkt fandt hun ideen om at indsynge nogle ældre sange med forskellige kunstnere, som hun holder meget af. Der er kommet 3 cd-er i alt – en med Raquel Rastenni-sange, en med Grethe Klitgaard-sange og en cd med sange, som Katy Bødtker har sunget, og netop disse sange vækker jubel, de steder Inge-Marie optræder. Historien bag disse 3 cd-er fortæller hun levende om. Inge-Marie er i det hele taget en god fortæller, og hendes positive sind skinner igennem hele timen, udsendelsen varer.

Snyd ikke dig selv for at lytte til en dejlig udsendelse – luk op for Radio Ådalen, Ødsted på lørdag den 9. marts kl. 14 og lyt til udsendelsen ”Mellem 14 og 15”.

Husk, at du også kan lytte til Radio Ådalen, Ødsted på nettet – gå ind på hjemmesiden www.radioaadalen.dk og klik på fanen Netradio, så er du omgående med på en lytter.

Velkommen til vores hjemmeside

Radioens programflade spænder bredt, og Radio Ådalen henvender sig primært til den modne lytter. Helt i overensstemmelse med intentionerne for lokalradioen bringer Radio Ådalen mange udsendelser med lokalbefolkningen og fra det lokale samfund.Når der er gæster i studiet er det ofte folk med tilknytning til sendeområdet, der medvirker, men sangere og musikere fra hele landet besøger radioen for at fortælle om deres arbejde og for at præsentere deres nye cd’ere. Der er faste programmer med populær musik for målgruppen.
“Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” er specielle derved, at det langt hen ad vejen er lytternes egne programmer.

Sendetider
Man-Tors: 16:00 – 20:00
Fredag: 16:00 – 24:00
Lørdag: 08:00 – 24:00

Telefon til studiet
75 86 58 55 (når der sendes)