Medarbejdere

Her er medarbejderne på Radio Ådalen:

Kontorassistent – Pia Guldberg Jørgensen

Pia Guldberg Jørgensen er ansat hos os som kontorassistent, og hendes primære arbejdsområde er at klargøre materialet til udsendelsen “Nyt fra dit lokalområde” samt kulturstoffet til “Eftermiddag på Ådalen” og “Weekendradio” Hver mandag mellem klokken 10 og 11 er hun på kontoret, hvor hun holder telefontid, samt udleverer gaver til vindere i quizzer. Pia Guldberg …

Studievært – Aksel Vinther

Aksel Vinther er studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder Aften på Ådalen Weekend-Radio Middagsmusik Lørdag aften på Ådalen Aksel Vinther laver alle udsendelser sammen med Jenny Jørgensen Aksel Vinther har lavet radio på Radio Ådalen siden 2002. Aksel Vinther er med i bestyrelsen for: Radioen  og  Støtteforening.

Studievært – Henning Rasmussen

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder Aften på Ådalen Fredagskanalen Henning Rasmussen og Sonja Laursen laver “Fredagskanalen” sammen. Henning Rasmussen er medlem af bestyrelsen for radioen og for støtteforeningen.

Studievært – Jan Askjær

Studievært for: Mellem 14 og 15. Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder. Aften på Ådalen. Jan Askjær redigerer “Ugens kunstner”. Jan Askjær har lavet radio på Radio Ådalen siden 1998.Han har været studievært på flere radiostationer ognetradioer, og startede sin radiokarriere på Radio Holstedi 1987, et job han sluttede i 1997. Jan Askjær …

Studievært – Jenny Jørgensen

Jenny Jørgensen er studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder Aften på Ådalen Weekend-Radio Middagsmusik Lørdag aften på Ådalen Jenny Jørgensen laver alle udsendelser sammen med Aksel Vinther Jenny Jørgensen har lavet radio på Radio Ådalen siden 2002. Jenny Jørgensen er med i bestyrelsen for:   Støtteforening.

Studievært – John Engelund

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder Aften på Ådalen John Engelund har lavet radio siden november 2021

Studievært – Kirsten Mejborn

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder. Mellem 14 og 15 Populær Dansktopmusik. Musiklisten. Kirsten Mejborn laver “Eftermiddag på Ådalen” , “Mellem 14 og 15” og “Populær Dansktopmusik” sammen med Mogens Krintel. Kirsten Mejborn startede på Radio Ådalen i januar 2020.

Studievært – Leif Berg

Studievært for: Countrymusik. Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder. Aften på Ådalen. Fredagskanalen Weekend-Radio. Middagsmusik. Lørdag aften på Ådalen. Leif Berg er en af veteranerne på Radio Ådalen – han har lavet radio på Radio Ådalen siden 1989, og var før den tid på Jelling Senderen.

Studievært – Lene Lindsted

Lene Lindsted er studievært på: “Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder” “Aften på Ådalen“ “Weekend-Radio“ “Middagsmusik“ Lene Lindsted og Poul Lindsted er faste makkere på alle udsendelser. Lene startede med at lave radio på Kanal 1 i Slagelse i 1989. Efter de flyttede til Give i 1993 begyndte hun at lave  radio på Give …

Studievært – Mogens Krintel

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder. Byråds- og regionsrådsmøder Dortes time. Mellem 14 og 15 Populær Dansktopmusik. Mogens Krintel laver “Eftermiddag på Ådalen”, “Mellem 14 og 15” og “Populær Dansktopmusik” sammen med Kirsten Mejborn. Mogens Krintel har lavet radio siden 1987.  

Studievært – Poul Lindsted

Poul Lindsted er studieværter på: “Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder” “Aften på Ådalen“ “Weekend-Radio“ “Middagsmusik“ Poul Lindsted og Lene Lindsted er faste makkere på alle udsendelser. Poul Lindsted startede med at lave radio på Kanal 1 i Slagelse i 1987 og efter flytning til Give i 1993 begyndte han at lave …

Studievært – Reiner Deckert

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen – med kultur og aktuelle nyheder. Aften på Ådalen. Torsdagshygge med Reiner (i ulige uger). Reiner Deckert startede på Radio Ådalen i 2019 Han er formand for radioen og for støtteforeningen.

Studievært – Sonja Laursen

Studievært for: Fredagskanalen Lørdag aften på Ådalen Sonja Laursen laver “Fredagskanalen” sammen med Henning Rasmussen og Tonny Konradsen. Sonja Laursen laver “Lørdag aften på Ådalen” sammen med Tonny Konradsen. Sonja Laursen har lavet radio på Radio Ådalen siden 2002. Hun er medlem af radioens bestyrelse.

Studievært – Tommy Christensen

Studievært for: Middagsmusik. Tommy Christensen har tidligere lavet radio på Radio Ådalen i mange år, og efter en længere pause vendte han tilbage til radioen i august 2008, og laver nu Middagsmusik en gang om måneden.

Studievært – Tonny Konradsen

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen Aften på Ådalen Fredagsdansk Fredagskanalen Musik fra dengang og nu Lørdag aften på Ådalen Tonny Konradsen og Sonja Laursen laver “Fredagskanalen” og “Lørdag aften på Ådalen” sammen. Tonny Konradsen har lavet radio på Radio Ådalen siden 1996 og hartidligere været radiochef på Radio Gnisten i Billund. Han har gennem flere …

Studievært – Troels Overgaard

Studievært for: Eftermiddag på Ådalen Aften på Ådalen Mellem 14 og 15 Troels Overgaard laver “Mellem 14 og 15” samme med Jan Askjær Troels Overgaard begyndte at lave radio i 2007.