Tilbage til Programmer

“Lørdag mellem 14 og 15”

“Lørdag mellem 14 og 15” sendes hver lørdag kl. 14-15

I den time, der er om lørdagen mellem kl. 14 og 15, kan der i princippet tages alle spændende emner op, og timen kan have forskellige titler alt afhængig af emnet, der bliver behandlet.

I udsendelsen “Mellem 14 og 15” tages typisk portrætudsendelser med sangere, musikere og lign., der netop har udsendt en cd, op. Vi inviterer kunstnerne i studiet så de herved har mulighed for at fortælle om cd’en og ikke mindst om deres liv som kunstner. Det kan også være en forfatter, der kommer og fortæller om sin seneste udgivelse eller måske er det en lokal person, der har et spændende emne at fortælle om. Årstidens sange, festivaler, markeder eller lign. bliver der lavet udsendelse om, og der kan placeres f.eks. udsendelser, der udelukkende handler om jazz, revy, viser og lign. i timen.

I timen er der også en udsendelsesrække med titlen “Musiklisten”. Man kan sige, at det er et ønskeprogram, hvor vore medlemmer får mulighed for at spille den musik, de allerhelst vil høre, og som har en  eller anden relation vedkommende.  Studieværten på disse udsendelser, kontakter den, der ønsker at lave udsendelsen i god tid og får en snak om, hvad der skal spilles. Derefter sammensætter studieværten programmet ud fra disse oplysninger.

Endelig er der i timen en udsendelsesrække, der hedder “Populær dansktopmusik”.  Det er et program, hvor studieværterne tilrettelægger et program med dansktopmusik fra 60-erne og 70-erne, og krydrer musikken med oplysninger af historisk karakter.

Studieværter i “Lørdag mellem 14 og 15” er:

Mogens Krintel

Kirsten Mejborn

Jan Askjær 

Troels Overgaard